Afbeelding
Foto: TIW-Survivors

TIW-Survivors wint sponsoractie Deen

Algemeen

DIEMEN Opnieuw goed nieuws voor de honk- en softbalvereniging van Diemen. Terwijl recentelijk nog gevierd werd dat het 200ste lid zich aangemeld had heeft de vereniging nu de sponsoractie van supermarktketen Deen gewonnen.

In augustus en september kregen klanten van de supermarktketen muntjes die ze in kokers van verschillende Diemense sportverenigingen konden deponeren. De koker van TIW-Survivors had aan het einde van de actie de meeste muntjes en daarmee heeft de vereniging € 1500,- verdiend.

Voorzitter Gregor Rossen: “We zijn heel erg blij met deze financiële steun in de rug. Door corona is het een korter en moeilijk seizoen voor de vereniging. Het laat ook zien dat we als vereniging op veel sympathie kunnen rekenen in Diemen en dat doet ons veel goed. We willen dan ook iedereen daarvoor bedanken.”

De vereniging wil het geld aanwenden om materialen te kopen voor de recent opgerichte recreanten- en pupillenteams. Verder zal de club de komende herfst en winter extra honk- en softbaltrainingen aanbieden in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran. Daarbij is iedereen, jong en oud, welkom om een paar keer mee te trainen en te kijken of de sport wat is voor hem of haar. Meer informatie en trainingstijden zijn te vinden op www.tiw-survivors.nl.

Uit de krant