Afbeelding

Cultuur snuiven op een salonboot in Amsterdam

Advertorial

De beste manier om de eeuwenoude culturele hoogtepunten van Amsterdam te bewonderen is vanaf het water. Huur een salonboot en geniet van een grachtentocht door onze hoofdstad.

Heb je binnenkort een gelegenheid met een groter gezelschap? Een vrijgezellenfeest, familiefeest, bedrijfsuitje? Combineer dan gezelligheid, plezier en cultuur! Dat kan met een boottocht over de Amsterdamse grachten.

Cultuur opsnuiven vanaf het water

Amsterdam is een eeuwenoude stad met een grote hoeveelheid culturele hoogtepunten die tot ver buiten onze landsgrenzen beroemd zijn. De grachtengordel is daar natuurlijk het bekendste voorbeeld van en dat is niet voor niets! Langs de Amsterdamse grachten, die op de Unesco Wereld Erfgoedlijst staan, staan de bekendste gebouwen van Amsterdam. En die bewonder je het beste vanaf het water.

Een salonboot huren

Een van de leukste manieren om een grachtentocht te maken is op een salonboot. Op deze overdekte boot kun je gezellig met jouw gezelschap kletsen terwijl de cultuur opsnuift die Amsterdam te bieden heeft. De ervaren kapitein weet over elk gebouw wel wat te vertellen: de geschiedenis, wie er gewoond of gewerkt heeft en wat de functie van het gebouw heden ten dagen is. Met een salonboot door Amsterdam varen is heel gemakkelijk te organiseren. Bij Flagship Amsterdam, de specialist in boottochten door de Amsterdamse grachten, is een enorme keuze aan salonboten, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Al vanaf 12 passagiers kun je een salonboot huren. De grootste exemplaren bieden zelfs plaats aan 75 mensen. Alle boten zijn 100% elektrisch en daarmee is jouw uitje in Amsterdam ook nog eens een duurzame keuze! Je boekt de boot per uur en kunt zelf bepalen hoe lang je wilt varen. Wil je er ook nog een hapje of drankje bij? Of zelfs een compleet driegangenmenu? Ook dat kan geregeld worden! Je kunt je dagje Amsterdamse cultuur opsnuiven dus helemaal naar jouw wensen inrichten!

Wijzigen van de afvaart

Moet je onverwacht de boeking wijzigen? Dan kan tot 48 uur voor vertrek.

Amsterdam Light Festival

Is dit alleen leuk tijdens het voorjaar en de zomer? Absoluut niet! Sterker nog, Amsterdam is op zijn mooist, en gezelligst, tijdens de maanden december en januari. Want dan is er het jaarlijkse Amsterdam Light Festival. Dit jaar vindt het plaats van 30 november tot en met 21 januari. In deze periode worden dagelijks tussen 17.00u en 23.00u duizenden lichtjes langs de grachten aangestoken. De bruggen, gebouwen, bomen: Alles is verlicht. En dat maakt de toch al zo romantische binnenstad nog romantischer en nog gezelliger. Ook de onvergetelijke ervaring van het Amsterdam Light Festival beleef je het beste vanaf het water in een speciaal voor jou gereserveerde salonboot.

Nog meer cultuur

Heb je nog niet genoeg cultuur opgesnoven tijdens je boottocht door de grachten? Combineer je dagje uit dan ook nog met een bezoek aan een van de vele kerstmarkten of bezoek de enorme, verlichte kerstboom op De Dam. En ook voor de sportieveling is er tijdens de winter een leuke activiteit in de vorm van een echte ijsbaan!

Unieke ervaring

Beleef de uniek ervaring van een privé boottocht door Amsterdam en creëer een herinnering voor het leven!

Uit de krant