De technische staf van sv Diemen.
De technische staf van sv Diemen. Foto: Trudy Kroese

Sv Diemen strijdt komende weken om plaats in nacompetitie

Sport

DIEMEN - Sv Diemen gaat de komende vier wedstrijden alles geven om de nacompetitie te bereiken. Inzet van de nacompetitie is een plek in de Derde Klasse.

SV ‘s-Graveland kan zaterdag kampioen worden als de thuiswedstrijd tegen DTA Fortius wordt gewonnen. SV ‘s-Graveland heeft de eerste periode gewonnen en bij een kampioenschap van die ploeg neemt de ploeg die als hoogste op de ranglijst eindigt, maar geen periodekampioen is geworden die titel over en mag deelnemen aan de nacompetitie. 

De tweede periode werd gewonnen door Altius. Die ploeg is verzekerd aan deelname van de nacompetitie. Altius staat momenteel op de tweede plaats van de ranglijst. De winnaar van de derde periode mag eveneens deelnemen aan de nacompetitie.

Sv Diemen speelt op zaterdag 4 mei een uitwedstrijd tegen VV Nederhorst. Die wedstrijd begint om 14.30 uur. Een week later, op zaterdag 11 mei, speelt sv Diemen opnieuw een uitwedstrijd. Dan staat de derby Tos Actief-sv Diemen op het programma. Op zaterdag 18 mei speelt sv Diemen een thuiswedstrijd tegen Zeeburgia. Sv Diemen sluit de competitie op zaterdag 25 mei af met een uitwedstrijd tegen BZC ‘13.

Uit de krant