Afbeelding
Foto: HC Diemen

Veel belangstelling voor Ouder & Kind toernooi van Hockey Club Diemen

Sport

DIEMEN - Op zondag 21 april vond het jaarlijkse HC Diemen Ouder & Kind toernooi plaats. 

“Eenmaal per jaar krijgen kinderen de kans om niet alleen met hun ouders, maar ook tegen hen te spelen. Dit evenement wordt met name enthousiast verwelkomd door de kinderen. Het betreft het leukste sportevenement van het jaar, waar steeds meer kinderen en ouders in de leeftijd van 5 tot 75 jaar aan deelnemen”, aldus Hockey Club Diemen.

“Tijdens het toernooi konden de deelnemers genieten van heerlijke broodjes in het clubhuis en konden ze bij De Verse Frietkraam terecht voor verse friet. Want laten we eerlijk zijn: na zo’n sportieve inspanning mag een frietje best wel. Dat vonden althans voldoende ouders! Het toernooi trok ook familie en vrienden die kwamen aanmoedigen. Zelfs ouders die niet konden deelnemen vanwege blessures waren aanwezig om de deelnemers aan te moedigen. De aanhoudende zon droeg bij aan het succes van het evenement.”

“Zowel ouders zonder hockeyervaring die het spel leuk vinden als ouders met hockeyervaring kunnen hun enthousiasme vasthouden door deel te nemen aan de trimhockey op maandagavond vanaf 20.00 uur. Trimhockey biedt ongedwongen hockey voor volwassenen onder begeleiding van een trainer, met af en toe een toernooitje. Een aangename manier om actief te blijven!”

Geïnteresseerden die mee willen doen met een proefles kunnen een e-mail sturen naar trimhockey@hcdiemen.nl.

Uit de krant