NS-station

Vervolg van voorpagina.

Het college geeft aan dat de beleving van het NS-station niet de verantwoordelijkheid is van de gemeente, maar van NS/ProRail. "De NS en ProRail zijn verantwoordelijk voor het NS-station Diemen. Wij zijn als gemeente verantwoordelijk voor het gebied rondom het NS-station. Momenteel zijn wij als gemeente bezig met het afronden van de gehele inrichting van de openbare ruimte in de omgeving. De toegang tot de perrons en toegangshekjes zijn inmiddels gereed en de fietsenstallingen staan nu op de goede locatie. Ook de restpunten worden stap voor stap opgelost.”


Workshop creatief schrijven voor jeugd

DIEMEN Kinderen en jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar kunnen op 3, 10, 17 en 24 april van 16.00 tot 18.00 uur meedoen aan een workshop creatief schrijven in buurthuis Beukenhorst.

De activiteit wordt georganiseerd door BlockRXL van Welzijn Diemen in samenwerking met Stichting reclame maken voor jezelf. Deelnemers aan de workshops krijgen de kans om een rap, gedicht, verhaal of brief te schrijven. Daarnaast wordt er een portretfoto van ze gemaakt. Daarmee wordt er een poster gemaakt waar de tekst ook op komt. Deze mogen de deelnemers zelf houden of aan iemand speciaal geven. 

Mensen die willen deelnemen of ouders die hun kind willen inschrijven kunnen dit doen via e-mail: d.duah@welzijn.nl of appen of bellen: 06-25353367.


Paasfeest op kinder-boerderij

DIEMEN Kinderen tot acht jaar kunnen op Tweede Paasdag van 12.00 tot 15.00 uur het paasfeest op de kinderboerderij aan de Prins Bernhardlaan 2A bezoeken.

De kinderboerderij gaat op Tweede Paasdag pas om 12.00 uur open. De kinderboerderij geeft kinderen elk jaar de gelegenheid om met Pasen eieren te zoeken. Het evenement trekt elk jaar veel enthousiaste kinderen.