Sv Diemen wint bij GeuzenMiddenmeer: 0-2

DIEMEN SV Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen GeuzenMiddenmeer met 0-2 gewonnen. Bij rust was de stand 0-0.

Boaz Saam zette sv Diemen twintig minuten voor tijd op een 0-1 voorsprong. Jay te Paske bepaalde tien minuten later de eindstand op 0-2.

Betere ploeg

Raymond Aarts, die samen met Bas van Bergen en Leroy Kroese de technische staf van sv Diemen vormt, is tevreden met de overwinning in de derby tegen GeuzenMiddenmeer. "We waren zaterdag duidelijk de betere ploeg. We hebben nauwelijks kansen weggegeven en ook nog twee keer de lat geraakt."

Derde plaats

SV 's-Graveland won voor eigen publiek met 5-1 van VV Nederhorst en blijft koploper van de Vierde Klasse c. SV 's-Graveland heeft na 19 duels 46 punten. DTA Fortius won de uitwedstrijd tegen ASV '65 met 2-3 en staat met 38 punten uit 19 duels op de tweede plaats. Sv Diemen heeft eveneens na 19 duels 38 punten, maar een minder doelsaldo van DTA Fortius. Sv Diemen staat op de derde plaats. Nummer vier Altius verloor zaterdag de uitwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer met 2-1 en heeft 34 punten. Altius speelde pas 18 wedstrijden.

Raymond Aarts geeft aan dat in die stand de uitslag van de gestaakte wedstrijd BZC '13-DTA Fortius (0-4) is opgenomen. Het is echter nog onduidelijk of dit zo blijft, aldus Aarts.

6 april

Sv Diemen komt komend weekeinde niet in actie. De ploeg speelt op zaterdag 6 april een thuiswedstrijd tegen koploper SV 's-Graveland. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 15.30 uur.

Komend weekeinde wordt het inhaalduel Altius-BZC '13 gespeeld. Die wedstrijd is voor sv Diemen van belang. Als Altius wint, nadert die club sv Diemen tot één punt.