De voorstelling 'Inclusief ontbijt'.
De voorstelling 'Inclusief ontbijt'. Foto: Trudy Kroese

Publiek waardeert voorstelling Theatergroep Diemen

DIEMEN Theatergroep Diemen heeft zaterdagavond en zondagmiddag in Theater de Omval de voorstelling 'Inclusief ontbijt' gespeeld. Hoewel het aantal bezoekers enigszins tegenviel, zijn de leden van Theatergroep Diemen tevreden.

Ria Benoist, die de public relations van Theatergroep Diemen verzorgt: "Er zijn zaterdagavond en zondagmiddag in totaal zo'n honderd bezoekers bij de voorstellingen geweest. Dat waren er minder dan in voorgaande jaren. Maar het is wel te verklaren: we hadden concurrentie van het Loswalfestival en het Songfestival."

Enthousiast

Theatergroep Diemen kijkt terug op twee geslaagde voorstellingen. "Het waren twee mooie voorstellingen en de reacties van het publiek waren enthousiast. Er waren naast bezoekers uit Diemen ook mensen van buiten de gemeente. De acteurs en de actrices (onder wie drie nieuwe mensen), de regisseur en de andere personen die aan de twee voorstellingen hebben meegewerkt kijken met een goed gevoel terug", aldus Benoist. Theatergroep Diemen begint in september weer met de repetities voor de voorstellingen die in het voorjaar van 2020 in Theater de Omval worden gespeeld. Het is nog niet bekend om welke voorstelling het gaat.

Eenakterfestival

Theatergroep Diemen organiseert op 9 november het Eenakterfestival. Ook dit evenement vindt plaats in Theater de Omval.

Nieuwe leden

Theatergroep Diemen heeft plek voor nieuwe leden. Elke dinsdagavond wordt er van 20.00 tot 22.30 uur in De Schakel gerepeteerd onder leiding van een gediplomeerde regisseur. Voor meer informatie kan de website theatergroepdiemen.nl worden bezocht.