Open Huis van Muziekschool Diemen op 10 juni.
Open Huis van Muziekschool Diemen op 10 juni. Foto: Muziekschool Diemen

8 & 13 juni

'20th Century Women'

Theater de Omval 20.00 uur

Het is 1979 als in Santa Barbara de vijftienjarige Jamie opgroeit bij zijn alleenstaande moeder Dorothea. Ze heeft zo haar eigen ideeën en manieren om deze te uiten, maar ze doet oprecht haar best om haar zoon te begrijpen. Aanvang 20.00 uur, dinsdag ook om 14.00 uur.

zaterdag 10 juni

Open Huis Muziekschool

Theater de Omval 14.00 uur

De docenten van Muziekschool Diemen zijn tot 16.30 uur aanwezig en je kunt ter plekke uitproberen hoe een instrument aanvoelt en bespeeld moet worden en of dit bij je past. Ook kun je een proefles afspreken.

Repair Café Diemen

De Diem 14.15 uur

Iets stuk en een reparatie te duur? Kom ermee langs en vrijwilligers kijken of het alsnog gerepareerd kan worden. Dat is gratis, maar een bijdrage wordt op prijs gesteld.

10 & 11 juni

Smakelijk Diemen

Diemerplein 11.00 uur

Tweedaags foodfestival in samenwerking met lokale horecaondernemers. Op zaterdag met Nederlandstalige muziek en optredens voor kinderen, zondag met jazzfestival Duke op het Diemerplein.

zondag 11 juni

Kerkdienst

De Ontmoeting 10.00 uur

Voorganger mw. H. Smeulders.

Viering Heilige Drie-Eenheid

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Woord- en Communieviering met een a-capellakoor, met zangers uit de drie koren van de kerk. Voorganger is pastor H. Hartog.

Duke op het Diemerplein

Diemerplein 12.00 uur

Jazzfestival op het Diemerplein. Optredens van diverse muzikanten. Meer informatie: facebook.com/DukeophetDiemerplein.

woensdag 14 juni

Zomerbridge

De Schakel 19.30 uur

Kosten € 2,50 per persoon voor NBB-leden, voor anderen € 3,50. Inschrijven via Bridgeclub Sans Atout, 020-4638952 of bridge@boekservices.nl.

Voorlezen en knutselen

OBA Diemen 15.00 uur

Iedere woensdag wordt er interactief voorgelezen voor peuters en kleuters. Daarna wordt er geknutseld. Aanmelden is niet nodig.

donderdag 15 juni

'The Happiest Day in the Life of Olli Mäki'

Theater de Omval 20.00 uur

Debuutfilm van de Finse regisseur Juho Kuosmanen. De Finse bokser Olli Mäki krijgt in de jaren zestig de kans om de wedstrijd van zijn leven te winnen, het wereldkampioenschap. De bescheiden Olli staat plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Hij voelt de druk van zijn ambitieuze coach, de media en het hele land dat uitkijkt naar zijn overwinning.