Afbeelding

Kindermiddag wordt spectaculair

DIEMEN - De kindermiddag is elk jaar een van de hoogtepunten van het Diemer Festijn. Dit jaar belooft de kindermiddag spectaculair te worden met een meet & greet met karakters uit de film Frozen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren worden er op de woensdagmiddag voordat het kinderprogramma in de feesttent begint geen ballonnen opgelaten. René Knigge, voorzitter van Stichting Diemer Festijn: "De Stichting Diemer Festijn heeft na een interne discussie besloten om anno 2016 geen ballonnen meer op te laten. Wij kiezen er dit jaar voor om de opening van het Diemer Festijn een andere invulling te geven. De opening wordt woensdagmiddag 7 september verricht door burgemeester Boog."

De kindermiddag belooft bijzonder te worden, vertelt Wim Bohnenn, adviseur van het Diemer Festijn en uiteraard weer presentator in de feesttent. "Het kinderprogramma bestaat dit jaar uit een meet & greet met twee karakters uit de film Frozen. Frozen is een van de populairste Disney-films aller tijden. Kinderen kunnen met hen op de foto en een handtekening krijgen. Daarna zullen de twee karakters uit Frozen liedjes uit de film zingen."

"Wij hopen dat veel kinderen verkleed naar de feesttent komen. Ik verwacht heel veel van de kindermiddag. Enige tijd geleden was ik bij een soortgelijke bijeenkomst in Amsterdam-Noord. Daar waren diverse karakters uit de film Frozen aanwezig. Het was er enorm druk. Wij hopen dat de opkomst tijdens de kindermiddag heel hoog zal zijn en dat de tent dus helemaal vol zal staan."

De kindermiddag wordt ook dit jaar aangeboden door het kantoor in Diemen van de Rabobank Amsterdam. Dit bedrijft sponsort de kindermiddag al jaren.

Wim Bohnenn, inwoner van Diemen, is al jaren de vaste presentator van het Diemer Festijn. Met zijn luide stem slaagt hij er elk jaar in om de juiste sfeer op te roepen in de feesttent. Hij maakt daarbij gebruik van zijn charisma en gevoel voor humor. Wim Bohnnen zal op zaterdagmiddag 10 september ook weer de superbingo in de feesttent leiden.