Afbeelding

Eerste kraamcadeau van burgemeester voor Martijn Snoijs

Human interest

DIEMEN - "Hoera, weer een nieuwe Diemenaar geboren. Dat hoort een felicitatie van de gemeente bij", zo vindt burgemeester Erik Boog. Daarom krijgen voortaan alle kersverse ouders in Diemen een felicitatiekaartje van de burgemeester en een slabbetje met het logo van Daarom Diemen.

Burgemeester Erik Boog reikte deze week het eerste kraamcadeau uit aan de heer Snoijs tijdens de aangifte van de geboorte van zijn zoontje Martijn Cornelis Eduardus in het gemeentehuis van Diemen. Net als de heer Snoijs krijgen alle ouders vanaf heden bij de geboorteaangifte van hun baby in het gemeentehuis dit cadeautje mee. Is de baby niet in Diemen geboren, dan ontvangen de ouders deze attentie per post van de afdeling Burgerzaken.

Daarom Diemen
Via de citymarketingcampagne Daarom Diemen is Diemen volop bezig met het ontwikkelen van middelen en activiteiten om de kwaliteiten van Diemen meer zichtbaar te maken. Het kraamcadeau is hier een onderdeel van. Ook de Diemenaren zelf worden hierbij betrokken. "En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen", aldus burgemeester Erik Boog.

Martijn Snoijs werd donderdag 21 juli thuis in Diemen geboren. De kleine, moeder, vader en zusje maken het goed.

Uit de krant