Annabertha Veninga in de vernieuwde zaal. De nieuwe tribune, nu nog ingeklapt, wordt op 15 september voor het eerst gebruikt.
Annabertha Veninga in de vernieuwde zaal. De nieuwe tribune, nu nog ingeklapt, wordt op 15 september voor het eerst gebruikt.

Mooie voorstellingen en nieuwe stoelen in De Omval

Cultureel

DIEMEN - Het nieuwe theaterseizoen barst bijna los in Theater De Omval. In de programmakrant die deze week uitkomt, is het hele programma te vinden.

Directeur en programmeur Annabertha Veninga van Theater De Omval blikt in het DiemerNieuws vooruit op 'veel mooie voorstellingen', waarvan de theaterbezoeker kan gaan genieten vanuit een nieuwe stoel in een aangename temperatuur. De zaal is deze zomer namelijk helemaal opgeknapt met een nieuwe tribune en airconditioning.

Wanneer kunnen we voor het eerst genieten van die nieuwe stoelen?
"Op 15 september is de eerste film, 'Café Society', en op 20 september is de officiële heropening van de zaal en de opening van ons 21e theaterseizoen. Het is inmiddels traditie: zes artiesten geven een voorproefje van hun voorstellingen die ze later in het seizoen bij ons komen spelen, en dat voor slechts 5 euro. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de theaterzaal. Ter ere van ons 20-jarig jubileum hebben we die in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe stoelen zijn heel comfortabel met een hogere rugzitting en meer beenruimte. Met de nieuwe klimaatbeheersing wordt het een stuk aangenamer in de zaal op warme en op koude dagen. Ook nieuw: bij het online bestellen van kaarten kunnen bezoekers voortaan zelf aangeven waar ze in de zaal willen zitten."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant