Afbeelding

Sinterklaas bezoekt winkelcentrum Diemerplein

Algemeen

DIEMEN - Sinterklaas komt zaterdagmiddag 28 en koopzondag 29 november op bezoek in winkelcentrum Diemerplein.

In samenwerking met Pattis Party organiseert winkeliersvereniging Diemerplein in de kidscorner in de voormalige zaak van Jamin een strippenkaartfestival met verschillende activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Op het knutselterras kunnen kinderen een verlanglijst voor in de schoen, een stoomboot, mijter of pietenmuts knutselen. Ook kunnen ze zich laten schminken als Zwarte Piet, Glitterpiet of Tijgerpiet. De kidscorner is open van 12.00 tot 16.00 uur.

Kleurwedstrijd
Vanaf 12.00 uur is er muziek en zingt presentator Martin Williams liedjes met de kinderen. Om 13.00 uur wordt Sinterklaas welkom geheten bij het podium. Om 13.30 uur reikt Sinterklaas de prijzen uit van de kleurwedstrijd. De prijswinnaars hebben thuis bericht ontvangen. Na de prijsuitreiking maken Sinterklaas en de Zwarte Pieten een rondleiding door het winkelcentrum. De dj en de Zangpieten blijven tot 16.00 uur.

Zondag
Op zondag is er tussen 12.00 en 16.00 uur weer een kidscorner in de voormalige winkel van Jamin. Op deze dag kunnen ouders gaan winkelen en hun kinderen worden met knutselen, spelletjes, schminken, verhalen vertellen en minidisco maximaal 1,5 uur beziggehouden. Sinterklaas komt met zijn Zwarte Pieten vanaf 13.00 uur op bezoek. Van 13.30 uur tot 14.30 uur kunnen kinderen met Sinterklaas op het podium op de foto. De foto's kunnen nog dezelfde middag opgehaald worden bij de Art Foto Groep. Daarna maakt Sinterklaas nog een rondgang door het winkelcentrum tot 15.30 uur.

Uit de krant