Afbeelding

'Er is iedere dag van alles te doen in 't Kruidvat'

Algemeen

DIEMEN - Afgelopen zaterdag werd Huis van de Buurt 't Kruidvat onder grote belangstelling officieel heropend. Het wijkcentrum is na een uitgebreide verbouwing iedere dag open voor een kop koffie bij de inloop, een activiteit of een lunch of diner.

Er is een heel nieuw programma voor 't Kruitvat, met iedere dag diverse activiteiten.

Activiteiten
"Iedere dag is er een lunch voor twee euro en een diner voor € 3,50", vertelt David van Wesel van Stichting Welzijn Diemen. "Er zijn ook iedere dag een inloop en diverse activiteiten. Er is ook iedere ochtend een sportactiviteit.

Open karakter
Het Huis van de Buurt heeft een heel open karakter. "Daar helpt de verbouwing ook aan mee. Het Kruidvat is beter toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel, door de nieuwe entree met schuifdeuren. Het is allemaal veel lichter geworden, met frisse kleuren en ook door de dakkoepel. Er staan grote tafels waaraan je koffie kunt drinken met elkaar. In de foyer is altijd een inloopactiviteit en de grote zaal is er voor activiteiten zoals workshops. Iedereen uit de buurt moet zich welkom voelen. Er is een heel dagprogramma, je kunt de hele dag meedoen."

Uit de krant