Afbeelding

SV Zeeburg sluit zaalcompetitie af met overwinning

Algemeen

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de laatste wedstrijd in de zaalcompetitie gewonnen. De handbalsters uit Diemen waren in Haarlem te sterk voor DSOV: 23-31. Bij rust leidde SV Zeeburg met 12-15.

SV Zeeburg begon sterk, maar na tien minuten gingen de bezoekers slordiger spelen als gevolg waarvan er onnodig balverlies werd geleden. SV Zeeburg moest een aantal doelpunten incasseren. Na de keeperswissel werden enkele penalty's gestopt en ging ook de aanval weer beter lopen. SV Zeeburg ging de rust in met een 12-15 voorsprong.

In de tweede helft moest het beter en dat lieten de dames uit Diemen ook zien. Door goed druk te zetten en snelle tegenaanvallen konden de dames een paar mooie wissels uitvoeren. Na een wijziging in de verdediging had DSOV veel moeite om gevaarlijk te worden. SV Zeeburg won de wedstrijd met 23-31.

Komend weekeinde start de veldcompetitie weer. Het eerste damesteam van SV Zeeburg speelt zondag een uitwedstrijd tegen Lotus. De wedstrijd in Hoofddorp begint om 12.00 uur.