Afbeelding

Team D66 voltooit DiemerCross

Algemeen

DIEMEN - Zondag verschenen er maar liefst tien groen-wit gekleurde politici aan de start van de DiemerCross. Door hun deelname aan de Diemercross wilden zij de combinatie van natuur en recreatie laten zien, speerpunten waar D66 ook tijdens de verkiezingen voor Provinciale Staten op inzet.

De nummer twee op de lijst van D66 in Noord-Holland, Ilse Zaal, was speciaal voor dit evenement naar Diemen gekomen. Na ruim vier kilometer kwam zij hijgend over de finish. "Het was heel zwaar. Echt heel veel modder, maar het was wel leuk om te doen."

Verkiezingen
Eenmaal bijgekomen wist ze ook de combinatie met de aanstaande verkiezingen goed te leggen. "In de provincie doen we heel veel voor natuur en recreatie en de combinatie daarvan. Vandaag heb ik een heel mooi voorbeeld gezien hoe je in de natuur sportief kunt recreëren." Ook voorzitter Mart Roumen (derde van rechts) en wethouder Jeroen Klaasse (rechts op de foto) verschenen aan de start.

Politiek Café
De DiemerCross was niet het hoogtepunt van de campagne. De afdeling Diemen van D66 organiseert op vrijdag 6 maart een open politiek café in Grand-Café Berlin op Campus Diemen Zuid. Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom voor een inhoudelijk debat in het bijzijn van Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg en vele kandidaten voor de Provinciale Staten.

Uit de krant