Afbeelding

Van Nood Reizen wint Reisgraag Award

Algemeen


DIEMEN - Van Nood Reizen heeft de Reisgraag Award ontvangen. De organisatie uit Diemen ontving deze publieksprijs tijdens een feestelijke uitreiking op de Vakdag van de Vakantiebeurs. De reisorganisatie won deze prijs omdat ze de beste reviews kreeg in 2014 in haar categorie.

Van Nood Reizen is voor het vierde jaar op rij de beste reisorganisatie in de categorie stedentrips. Het is in de afgelopen jaren niemand gelukt om Van Nood Reizen van de troon te stoten, met een mooi gemiddelde van een 8,3. "Wij beschouwen het winnen van deze award als een bijzondere eer. Juist omdat dit een blijk van waardering is van de klanten zelf, en daar gaat het uiteindelijk om", geeft de trotse Hugo Schipper van Van Nood Reizen aan.

De publieksprijzen zijn toegekend op basis van meer dan 5.000 reviews die het afgelopen jaar geschreven werden door klanten van reisorganisaties en bezoekers van de bestemmingen. Deze ervaringen werden geschreven op Reisgraag.nl en werden handmatig gekeurd door de redactie. De feestelijke uitreiking op de Vakdag van de Vakantiebeurs was de 4e editie van de Reisgraag Awards.
 


 

Uit de krant