Afbeelding

ATVD moderniseert tennispark

Algemeen

DIEMEN - Het tennispark van ATVD (Algemene Tennis Vereniging Diemen) wordt gerenoveerd. Er worden nieuwe tennisbanen aangelegd en het complex wordt gemoderniseerd. Voorzitter Joke Bouma en vicevoorzitter Ruud Minnema, tevens vertegenwoordiger van de financiële commissie van de vereniging, geven donderdag in het DiemerNieuws informatie over de metamorfose van het tennispark.

Ruud Minnema: "Er worden negen nieuwe gravelbanen aangelegd met een verbeterde drainage. Dit maakt het mogelijk om de banen intensiever te bespelen. In het verleden duurde ons seizoen van 1 april tot 1 november, in de toekomst duurt het seizoen van 1 maart tot 1 december. In 2015 begint het seizoen echter pas medio maart. De aannemer is op 1 maart klaar met het werk, daarna moeten de banen worden afgewerkt en het tennispark worden ingericht."

Joke Bouma: "De twee tennisbanen die voor het paviljoen liggen worden een kwartslag gedraaid. Het zicht op de twee banen wordt dan veel beter. Daardoor ontstaat er een centre court."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant