Michelle, Marianne, Anja en Eric van TGD spelen de eenakter De gelukzak.
Michelle, Marianne, Anja en Eric van TGD spelen de eenakter De gelukzak.

Vier eenakters op één avond

Algemeen

DIEMEN - Zaterdag 1 november organiseert Theatergroep Diemen (TGD) voor de zesde keer een eenakterfestival in theater De Omval. De acteurs uit Diemen spelen natuurlijk zelf een eenakter en hebben drie andere theatergroepen uitgenodigd om ook een eenakter op te voeren.

Regisseur Phyllis Buijsman hoopt dat veel mensen komen kijken. "Het wordt een mooie avond met vier mooie stukken." Net als andere jaren heeft TGD een deel van de eenakter voor het eerst op de Gemeentedag gespeeld. "Dat was ontzettend succesvol, we hadden twee keer een volle zaal. Toen speelden we alleen het eerste bedrijf, dus kom nu om ook het laatste bedrijf te zien, dan gebeurt er iets verrassends. We eindigen met een lied uit De Jantjes, dus iedereen gaat vrolijk de zaal uit", belooft ze.

Het Eenakterfestival begint zaterdag 1 november om 20.00 uur. Alle vier de voorstellingen zijn te zien met één kaartje, dat 10 euro kost. Kaarten zijn te bestellen via www.theatergroepdiemen.nl of zijn op de avond zelf te koop, de kassa gaat een uur voor aanvang open.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant