Afbeelding

Senioren WonenPlus gaan dagje uit

Algemeen

DIEMEN - Een grote groep senioren van WonenPlus, onderdeel van Stichting Welzijn Diemen, ging vorige week woensdag op stap met de Museum Plus Bus naar het Boijmans van Beuningenmuseum in Rotterdam.

De Museum Plus Bus rijdt door heel Nederland en haalt senioren op vanuit hun woonplaats om ze een prettig en verzorgd cultureel dagarrangement aan te bieden. Op die dag wordt één museum van de 12 deelnemende musea bezocht. De Museum Plus Bus wordt mogelijk gemaakt dankzij de genereuze steun van de BankGiro Loterij.

De luxe touringcar van de Museum Plus Bus kwam de deelnemers 's ochtends ophalen bij De Brede HOED. Een gezellige rit volgde naar Rotterdam en de chauffeur vertelde uitgebreid over alle bijzondere highligts onderweg. Na de koffie en thee werd een interessante rondleiding gegeven langs de meest prachtige schilderijen uit o.a. de late middeleeuwen. Tussen de middag genoot men van een heerlijke lunch en het uitzicht op de mooie tuin. Daarna was er tijd om op eigen gelegenheid van het museum te genieten. Na een stralende, fijne dag met elkaar bracht de Museum Plus Bus iedereen weer terug bij De Brede HOED.

Uit de krant